Om SDU SPORT

HVEM ER VI?

SDU Sport er den fælles betegnelse for de sportsaktiviteter SDU tilbyder studerende og ansatte. SDU Idræt blev etableret i marts 2013 og har siden ændret navn til SDU Sport, for at følge den store internationale udvikling universitetet er en del af. SDU Sport består af et etableret samarbejde mellem SDU og en række studenter drevne underforeninger, bestående af eksempelvis fodbold, håndbold, badminton og lignende.

ADMINISTRATION

Den daglige ledelse af SDU Sport administreres selv af foreningerne, der hver har en etableret hovedbestyrelse. Derudover er der ansat studentermedhjælpere i hver by for at understøtte det administrative arbejde og rådgive i at drive forening. Du kan finde kontaktinformation på studentermedhjælperne under hver afdeling.   

FORMÅL/VISION

Det primære formål med SDU Sport er at skabe et sundt, attraktivt studiemiljø, hvor studerende hurtigere integreres og fastholdes således studetiden også indeholder sjove, sunde og sociale aktiviteter. Det er herudover også til formål at bidrage til SDU's vision om at være det foretrukne universitet for studerende, ansatte og samarbejdspartnere.